Hogyan Vágj Szivart

Egy rossz vágás tönkreteszi még a legjobb szivarokat is, szóval fontos, hogy a megfelelőképpen vágd el a szivarod, annak érdekében, hogy elkerülhesd a későbbi problémákat. Mielőtt elkezdenéd, fontos hogy tudd, hogy a vágás célja egy egyenes és széles vágás kialakítása, anélkül hogy kárt tennénk a szivar szerkezetében. Sok szivarnál ez azt jelenti, hogy elvágjuk a sapka részét a szivart záró résznél, ez alatt pedig megragasszuk a végét, annak érdekében, hogy a töltőanyag együtt maradjon, ne hulljon ki.

Megfelelő Vágóeszköz

A következőkben ki kell válaszd a megfelelő vágóeszközt. Számtalan lehetőség áll a rendelkezésedre: egy-és két pengéjű vágóeszközzel, ollóval, v-vágóval, egy éles késsel, vagy akár a hüvelykujjad körmével megteheted ezt. Ha most csinálod ezt először, akkor egy két-pengéjű vágóeszközt ajánlunk, mivel ezzel lehet a legegyszerűbben lebonyolítani az egész folyamatot, mert az ilyen eszközöket úgy tervezték, hogy egyidejűleg képesek átvágni a szivart mindkét oldalról egyformára, és ez bármilyen alakú szivarral működik. Egy két-pengéjű vágóeszközzel kevesebb az esély arra, hogy elvágd, vagy elszakítsd a szivar fóliáját, mivel más vágóeszközök használata több tapasztalatot igényelnek.

Kezdd a szivar vállának beazonosításával- a hely, ahol a szivar görbe vége elkezd kiegyenesedni. Ez az a rész, ahol meg kell ejtened a vágást.

Szivar Vágása

Helyezd a szivar fejét a kettős pengéjű vágóeszköz nyílásába, és finoman zárd le a pengékkel, oly módon, hogy éppen csak érintsék a szivart. Ez a szivarnak egy megfelelő elhelyezést ad, és megakadályozza ennek mozgását, ami megakadályozza a szivar olyan mozgásait, amitől széttépődhet, vagy rossz helyen vágódhat el.

Miután a szivar a megfelelő pozícióba került, vágd el egy gyors és határozott mozdulattal. Egy igazi profi úgy vág, mint egy sebész: gyorsan és magabiztosan.

A Tökéletes Vágás

Ha problémába ütközöl, egyszerűbb út lehet az, ha úgy vágod el a szivart, ha fogod a dupla-pengés vágóeszközt és leteszed egy lapos felületre. Ez után helyezd a szivar fejét a pengék közé, így egyenletesen fog a felszínen elhelyezkedni, és végül vágd le a szivar fejét. Ez a biztos folyamata a tökéletes vágás elérésének érdekében.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük