Rólam

Üdv Kedves olvasó!

László Tamásnak hívnak. Műkedvelő “szivaros” vagyok. Vagyis: elég régóta hódolok ennek a szenvedélynek. Sohasem voltam nagy dohányos, de a szivarozás mégis, valahogy amolyan Életérzéssé vált.

Ez a honlap próbál egy átfogó képet adni a szivarozás és ehhez kapcsolódó témák összességében. Elég sok a tévhit a szivarokkal és a szivarozással kapcsolatban, rengeteg féle, fajta szivar létezik, persze én sem ismerem mindegyiket, sőt talán a létező szivarok összességére vonatkozólag elég keveset. Igyekszem mindig a prémium szivarokat kipróbálni, persze ez az elején nem így volt. Ezért elhatároztam, hogy szeretnék egy összefogó képet adni erről a szenvedélynek mondható Életérzésről.

Vagyis az alábbi célokat szeretném elérni ezzel a honlappal:

  • Legyen egy olyan forrás, ahol mindenki számára érthető és elérhető módon bemutatásra kerül pár olyan alapvető dolog ami a szivarozással összefügg.
  • Ha akarsz vagy szeretsz, akkor szivarozz! Ne fogd vissza Magad! Ha nem akarsz vagy nem szeretsz, akkor ebből se csinálj problémát!

Üzemeltető

Szivar Humidorban üzemeltetője a Medicpoint Kft. Ez amúgy az én cégem, én képviselem, csak a jogi miheztartás kedvéért írtam ide ki.

1155 Budapest, Rekettye u. 63.

Adószám: 23534777-2-42

Cégjegyzékszám: 01 09 970135. Bejegyezte: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság.

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark Kft ., 1122 Gaál József út 24. , Telefon: +36 1 700 4140 , Email: info@tarhelypark.hu

Kapcsolat

Ha a bloggal, szivarral kapcsolatban véleményed van, vagy csak tetszik, nyugodtan írd meg a hozzászólások között. Én is és a többi olvasó is szívesen vesszük.

További elérhetőségek

Postacím: 1155 Budapest, Rekettye u. 63.

Telefon: +3630 964 7833

Email: info@szivarhumidorban.com

A szivar étékét a ráfodított idő mértéke határozza meg!

Sok sikert a szivar élvezetéhez, és érezd jól magad! Végül is ez lenne a lényeg!