Hírességek, Akik Szivaroznak

Az emberek gyakran szeretnek kikapcsolódni, ennek egyik módszere a szivarozás. Több oka is lehet a szivarozásnak, valaki pihenés képpen szivarozik, mások pedig a közösség miatt. Bármi is legyen az oka, a szivar szerves része a világ szórakoztató iparának, ezért rengeteg híres ember szivarozik. Ebben a cikkben megemlítünk pár szivarozó hírességet, és kedvenc márkájukat.

Híres Színészek, Akik Szivaroznak

  • Arnold Schwarzenegger

Az egyik legmegbecsültebb Hollywood-i színész, ez a testépítő gépezet egyszerre egy izomember, és megbecsült főszereplő rengeteg filmben. Akár éppen tárgyakat dobálgat, vagy éppen Californiát kormányozza, mindig magánál tartja a szivarját, amit mindig meg lehet nála találni, akár barátokkal, akár kollégákkal van.

Az évek folyamán egyre több és több fajta szivart próbált ki, de mégis a cigar aficionado áll hozzá a legközelebb, amivel több magazinban is megjelent karierje elején. Ezen felül volt már az év szivarosa is, ami még lengyűgözőbb.

Barátsága ismert Sylvester Stallone-val, aki maga is egy híres szivaros. Egyszer készült róluk egy kép, melyben egy Kubai szivarral. A kép szövege: “Öreg szivaros lefényképezve Sylvesterrel”

  • Pierce Brosnan

Talán a legjobban a James Bond sorozatból ismert, Pierce Brosnan az egyik legjobb színész a képernyőn. Egy másik dolog, ami híressé tette, az a szivar. A jó öreg Kubai, ami sosincs Tőle távol, amikor éppen szivarozni van kedve. Nem ritka, hogy felvételek között vagy közben is szivarozik, így eloszlatva minden gyanút, hogy csak a kamerák miatt szivarozna.

Hírességek Akik szivaroznak - Pierce Brosnan
  • Bruce Willis

Végül itt van Bruce Willis is, aki már öreg rókának számít. A hozzáállása a “nincs ostobaság”, aminek a segítségével rengeteg bonyolultabb szerepet is eljátszott már. Az egyik kedvenc hobbija előkapni egy jó kis Kubait bármikor, amikor éppen úgy tartja kedve. Nem rejti el a szivarozási szeretetét, ami miatt szinte mindig egy szivarral a kezében lehet látni.

Hírességek akik sziveroznak - BruceWillis

Híres Női Szivarosok

Whoopi Goldberg

Egy kiválló színész, Whoopit nem csak a művészetről ismerik, hanem a szivar iránti szeretetéről. Nem könnyű eldönteni, hogy mennyit szivarozik, de az tény, hogy rengetegszer lehet látni egy nagy cohibával a kezében.

Jennifer Lopez

Őt szerintem nem kell bemutatnom. Hirtelen betörése után évtizedekig is ismert színész maradt. A szivarozás imádata már csak csak tény, hiszen sosem fél előkapni egy kubait emberek előtt sem.

Rihanna

Egy tehetséges énekes, aki rengeteg díjnyertes zenét adott már elő az egész világon. Rihanna sem hátrál meg pár kisebb szivartól emberek előtt. Sőt, volt már rá példa, hogy a képernyőn is lehetett látni egy szivarral a kezében.

Híres Atléták, Akik Szivaroznak

Összeszedtünk pár ismert atlétát is, akik gyakran szivaroznak:

  • Ray Lewis
  • Terry Bradshaw
  • Wayne Rooney 
  • Michael Jordan
  • Anna Kournikova.

Miért Szivarozz?

A szivarozásról szóló vita már évek óta folyik. Most csak a pozitívumokról fogunk beszélni, és hogy milyen hatása van az emberi testre, és a környezetre.

  • Csökkenti a vérnyomást: a szivarokban megtalálható egy tobacco néven ismert anyag, amit a múltban gyógyászati szempontból is használtak. Nyugodt állapotba helyezi a testet, így csökken a vérnyomás, valamint segít kontrollálni a szivarosok tömegét is. Emiatt rengeteg szivaros szokta úgy emlegetni a szivarozást, mintha ünnepelne – mind a kettő boldogságot hoz.
  • Segít a környezetnek: A szivarból kijövő füst erős rovarriasztó hatással rendelkezik. Emiatt kényelmesen élvezheted a szivart még olyan helyeken is, ahol tartanod kéne az agyvelőgyulladástól, vagy a Nyugat-nílusi vírustól, amiket rovarok terjesztenek a szabadban.

Kik Szivaroznak?

Az USA-ban nincs korhoz kötve a szivarozás, ezért bárki szabadon művelheti. Habár, sokkal nagyobb az aránya a nem prémium szivart szivóknak, mint a prémium szivarozóknak. Ez azért lehet, mert a jobb minőségű sokkal drágább, és nehezebb beszerezni, mint a többit.

A fenti listában rengeteg embert felsoroltunk, akik nem félnek meggyújtani egy szivart, amikor éppen úgy érzik. Akkor neked mért kéne félned?

Csakis a Te döntésed, hogy szivarozol-e vagy sem. De adtunk egy listát, amin a te kedvenc hírességed is szerepelhet, és ezen kívül segítséget is, hogy hogyan tudod megszerezni azt a szivart, amit szeretnél. Érdemes utána olvasnod a témának, hogy a legjobb döntést hozd.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük